Mahmut Celalettin ÖKTEN İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çalışanların sürekli gelişimini sağlayan, öğrencilerin bireysel özelliklerine göre eğitim veren, kalitede sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi olmak.

Misyon: Değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, milli ve manevi değerlerini önde tutan, vatanını, bayrağını seven, paylaşımcı, çevresiyle ve kendisiyle barışık, özgüveni olan ve alanında lider bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzun kazandığı bir çok başarı bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Pazartesi: 09.00-16.05 Salı-Çarşamba-Perşembe: 09.00-15.15 Cuma: 09.00-15.20
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: Güreş - Taekwando - Atletizm - Voleybol - Futsal
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006- Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje - TUBİTAK 2204b
Proje Çalışmaları: Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje - TUBİTAK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Afrika ve Balkan Ülkelerine Kur'an-ı Kerim Gönderme Projesi, Erasmus+ - e-twinning - Afrika Ülkelerine Su Kuyusu Projesi

Telefon - 0224 368 68 03

WEB - https://mcoiho.meb.k12.tr

Adres - Çınarönü Mahallesi Ankara Yolu Cad. No. 451 Mimar Sinan Metro İstasyonu Yanı YILDIRIM / BURSA

Toplantı Salonu :2
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Otopark:1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Çınarönü Mah. Ankara Cad. No:451 (Mimar Sinan Metro İstasyonu Yanı)

Ulaşım Bursaray Mimar Sinan istasyonunun karşısında yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 5 km uzaklıktadır.