Okulumuz e-twinning projeleri

28.10.2020 316

PE-twinning Avrupa Kalite Etiketi

Ulusal Kalite Etiketi'nin ardından şimdide Avrupa Kalite Etiketi

7.kıta'ya Doğru adlı e-twinning projemiz öğrencileri çevresel problemlere karşı duyarlı olmaları konusunda teşvik etmek, onların aktif bir şekilde işbirliği çalışmalarında yer almalarını sağlayarak bu sorunlara yönelik çözüm bulmalarını amaçlamıştır. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz, ekolojik tehlikeleri gözlemleyerek bunların neler olduğunu fark ettiler ve daha duyarlı daha bilinçli bireyler haline geldiler. Farklı okul ve ülkelerdeki arkadaşlarıyla bu tehlikeleri önleme konusunda Twinspace platformunda tartışma, fikir alışverişi yapma imkanı buldular.Her hafta düzenlenen çeşitli etkinliklerle özellikle takım çalışmaları sayesinde öğrencilerin bilişim ve iletişim teknolojileri konusunda yeterlilikleri, girişimcilik ve İngilizce konuşma becerilerinde önemli ölçüde gelişme sağlamalarına yardımcı oldu. Proje 13 hafta olarak planlandı ve 10 Türk 1 Hırvat katılımcının aktif bir şekilde çalışmasıyla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Gerçekleştirilen bu etkinlikler sonucunda hfaha öncesinde E-twinning Ulusal Kalite Etiketi alan İngilizce öğretmenlerimiz Betül SINIR ve Sema TUNCA şimdi de E-twinning Avrupa Kalite Etiketi almışlardır. Çalışmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

28-10-202028-10-2020

29-10-202029-10-202029-10-202029-10-202029-10-2020