"Natural Laboratory Antarctica" Adlı e-twinning Projemiz

13.12.2021 416

Okulumuzda öğrencilerimizin bilimsel bilgileri daha iyi ve doğru bir şekilde anlamaları amacıyla kutup bölgelerinde yaşayan canlıların tanınması Kuzey ve Güney kutup bölgelerinde yaşayan canlı faunası ve florası ile ilgili bilgilendirme ve farkındalık kazandırma amaçlı  eTwinning projemiz okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Semiha MAÇÇA ve Sümeyye DUR tarafından yürütülmektedir. Doğal Laboratuvar Antarktika-Natural Laboratory Antarctica" ismini verdiğimiz projemizin ilk ay etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz logo ve afiş tasarımlarını gerçekleştirdiler. "Antarktika nedir?" sorusundan yola çıkarak düşüncelerini tasarımlarına yansıtan öğrencilerimiz, canva, postermywall, picktochart gibi web 2.0 araçlarını kullandılar. Hazırlanan logo ve afişler arasından projemizin genel logo ve afiş seçiminde okulumuzu temsil edecek olan aday logo ve afişimizi anket sonuçları ile belirledik.

Tüm çalışmalar öğrenciler tarafından Ingilizce olarak yapılmaktadır. Böylece dil gelişimleri  desteklenmektedir. Disiplinlerarası yaklaşım da projemizde önemli yer tutmaktadır.

13-12-202113-12-2021