Hedef LGS 2024 Kamp Raporu

Hedef LGS 2024 Kamp Raporu

27.02.2024 42

Hedef LGS 2024 Kamp Programı kapsamında okulumuzda yarıyıl kamp çalışması yapılmıştır. Çalışmanın ilk haftasının yüzyüze olarak okulda, diğer haftanın da öğrenciler tarafından bireysel olarak evlerinde gerçekleştirilmesi kararına varılmıştır. Hazırlanan afiş ile Kış Kampımız okulumuzda duyurulmuştur. 

     Çalışmamıza istekli olan 24 öğrenci katılmıştır. 12 öğrencimiz de devam ettikleri dersanelerde çalışmalarını sürdürmüşlerdir. Planlandığı üzere Hedef LGS 2024 kampımızda  deneme sınavlarımız ve etütlerimiz saatlerine uygun şekilde tamamlanmıştır. Sonuçlar sınavın hemen ardından okunmuş ve dönütler hemen verilmiştir. Öğrencilerimiz deneme sınavı sonuçlarına basılı ve online olarak gün içinde ulaşmışlardır. Her sınavdan sonra öğrenci sınav karneleri basılarak kazanım analizleri yapılmıştır. Namaz ve yemek molasının ardından etütlere geçilmiştir. Etütlerde  deneme sınavlarında öğrencilerin yanlış yaptığı sorular çözülmüştür. Eksiklikler belirlenmiş ve bu eksikliklerin giderilmesi için ödevlendirmeler yapılmıştır. Ara dönem kamp kitapları temin edilmiş olup ara tatilin tamamında kitabın çözülmesi istenilmiştir. Tatil dönüşü kamp kitaplarında öğrencilerimizin çözemediği sorular ile ilgili çalışmalar yapılacaktır.

    Öğrencilerle motivasyon toplantıları yapılmış,  branş öğretmenlerimiz sınav hakkında öğrencilerin bilgilerini tazelemiştir. Test çözme taktikleri tekrar gündeme gelmiştir. Kitap okumanın öneminden bahsedilmiştir.

Kampımızın son gününde öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak, çalışmalarının devamını sağlamak için okul müdürümüz ile yardımcılarımız tarafından konuşmlar yapılmış ve pasta kesilmiş olup çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

(Not: Pastayı deneme sınavlarında 1. olan öğrenciler kesmiştir:))

 

28-12-202327-02-202427-02-2024