GriCeviz Bilişim Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu

GriCeviz Bilişim Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu

GriCeviz Bilişim Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu

31.12.2020 289

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile GriCeviz yazılım ekibi koordinesi ile  "GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu" pilot uygulama çalışması başlatılmış, okulumuz da bu pilot proje çalışmasına katılım göstermektedir. Bakanlığımız Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformunda yayınlanan GriCeviz yazılımı öğrencilerin hızlı ve doğru düşünme, doğru karar verme, problem çözme, dikkat ve odaklanma gibi konularda becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu pilot uygulama kapsamında öğrencilerimizin üç haftalık düzenli bir kullanım süresinin sonunda GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformunu kullanım kolaylığı, kullanımdan duydukları memnuniyet ve programın kullanmaktan sağladıkları yararlar gibi bazı psikolojik değişkenler açısından değerlendirmeleri istenecektir. Buradan sağlanacak bilgiler egzersiz programına yönelik öğrenci tutum ve davranışlarının belirlenmesinde değerli bilimsel göstergeler oluşturacaktır.

 

Projenin tanıtımı konusunda yardımcı olan GriCeviz yazılım ekibine ve bakanlığımız yetkililerine, okulumuzda bu çalışmaya katkı sunan öğrencilerimize, projenin okulumuzdaki yürütücü koordinatörü fen bilimleri öğretmeniniz Semiha MAÇÇA'ya teşekkür ederiz.

Sevgili öğrencilerimiz sizlerde EBA ile GRİ CEVİZ uygulamasını kullanmak için aşağıdaki linki tıklayıp izlenmesi gereken adımları takip edebilirsiniz.

https://griceviz.com/ogrenciler-icin-eba-ile-giris-yonergesi