e-twinning Çalışmalarımız

e-twinning Çalışmalarımız

e-twinning Çalışmalarımız

30.01.2021 522

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat programında yer alan girişimcilik becerilerini kazandırma üzerine geliştirilen bir projedir. Projemiz 10-14 yaş aralığında öğrencileri kapsamaktadır.

Öğrencilerimizin işbirlikli çalışan, problem çözen ,risk alan, bilgiyi güncel hayata entegre eden, parçaları farklı birleştiren,rekabet eden, takım çalışması yapan, yaratıcı düşünen, özgün tasarım geliştiren bireyler olmaları hedeflenmektedir. Ülkemizin dört farkli ilinden öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla yürüttüğümüz projemizin sonunda öğrencilerimiz girişimci kimdir? Sorusunun cevabını ogrenecek ve girişimcilik için nasıl bir kimliğe sahip olmak gerektiğinin cevabını verebilecek durumda olacaklardır. Projeyi okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Semiha Macca kuruculugunda Türkçe öğretmenimiz Semra Gazioğlu ve Semiha Macca  yürütmektedir. 5.sinif öğrencilerimizin katıldığı projede  öğrencilerimiz proje boyunca proje logosu ve afişi tasarlayarak web2 araçları kullanarak projede aktif yer almaktadırlar. 21.yy becelerilerine sahip bireyler yetiştirmek adına projemizi önemsiyoruz. 

Aşağıda proje tanıtım videomuz, öğrencilerimizin padlet te yer alan voki ile kendilerini tanıtımları ve canva programı ile tasarladıkları afiş ve logoları yer almaktadır.

Proje tanıtım videomuz için tıklayınız...

30-01-2021